Νέο Jeep® Compass

από € 25.700
Μοντέλα

Σύνοψη

Νέο Jeep® Compass

Βενζίνη - Ντίζελ
120 - 150 HP
7,0 – 5,2 (l/100Km)
5
160 – 135 (g/km)
Αυτόματο / Χειροκίνητο 6 σχέσεων
*

Λεπτομέρειες

Εσωτερικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Jeep® Compass έχει περισσότερο χώρο, με κάθε έννοια της λέξης. Το ανανεωμένο εσωτερικό διαθέτει χώρους αποθήκευσης πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων, στο κεντρικό τμήμα και κάτω από το υποβραχιόνιο, οι οποίοι έχουν επανασχεδιαστεί για μεγαλύτερο χώρο και πρακτικότητα. Το νέο Compass αυξάνει το χώρο αποθήκευσης από τα 2,8L στα 7,2L, περισσότερο από το διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη σειρά. 

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το νέο Compass παρουσιάζει στοιχεία που εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σειρά της Jeep®: το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων 10,1" Uconnect, το νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25" και την αποκλειστική φωνητική λειτυοργία “Hey Jeep®”.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΙΧΜΗΣ

Για πρώτη φορά, το νέο σύστημα πολυμέσων Uconnect™ αναδύεται από το ταμπλό. Η μεγαλύτερη κατά 30% οθόνη με διαστάσεις 10,1", διαθέτει ανάλυση Ultra HD. Ο επεξεργαστής είναι έως και 5 φορές ταχύτερος, η απόκριση στις φωνητικές εντολές είναι ακόμη πιο άμεση, όπως και ο υπολογισμός της διαδρομής πλοήγησης.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ALEXA ΤΗΣ ΑΜΑΖΟΝ

Το Alexa της Amazon έρχεται μαζί σας για βόλτα στο Jeep® Compass*. Χάρη στην εφαρμογή My Uconnect™ και τις νέες δυνατότητες του πακέτου My Wi-Fi**, τμήμα των υπηρεσιών Uconnect™, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να μιλήσετε με τη φωνητική υποστήριξη της Amazon: αναπαράγετε μουσική, ενημερωθείτε για τον καιρό και διαχειριστείτε τον οικιακό αυτοματισμό, ακόμη και από μίλια μακριά.​

*πρέπει να έχετε τη φωνητική υποστήριξη Amazon Alexa στο σπίτι
**συνδρομητική υπηρεσία

 

ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ "HEY JEEP®"

Η νέα φωνητική υποστήριξη “Hey Jeep® ” κάνει το ντεμπούτο της στο νέο Compass. Για πρώτη φορά σε ένα Jeep® μπορείτε να μιλήσετε απευθείας στο αυτοκίνητό σας. Απλά πείτε “Hey Jeep®" για να ρυθμίσετε τον κλιματισμό, να αλλάξετε τη μουσική ή να ορίσετε τον επόμενο προορισμό της διαδρομής σας. Επιπλέον, με το νέο σύστημα αναγνώρισης φωνής μπορείτε να συμβουλευτείτε τους νέους χάρτες TomTom™.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ OVER THE AIR

Το Νέο Compass είναι το πρώτο Jeep® που ενσωματώνει το Over The Air. Με συνδεσιμότητα 4G, μπορείτε να διατηρείτε τους χάρτες ραδιοφώνου Uconnect™ και το περιεχόμενο ενημερωμένα εν κινήσει μέσω της εφαρμογής My Uconnect™, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε το διανομέα σας.  

 

*Συνδρομητική υπηρεσία διαθέσιμη με το πακέτο My WI-FI

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Φορτίστε εύκολα το smartphone σας χωρίς καλώδια, οποιαδήποτε στιγμή. Απλώς τοποθετήστε τη συσκευή στη Βάση ασύρματης φόρτισης*, η οποία είναι ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα. Μια λυχνία θα υποδείξει τη στάθμη φόρτισης της συσκευής.


*συμβατό με συσκευές ασύρματης φόρτισης

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια και Προστασία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το ολοκαίνουριο Jeep® Compass ενσωματώνει τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, για να εξασφαλίσει την ασφάλειά τη δική σας, των επιβατών σας και οποιουδήποτε άλλου βρίσκεται στο δρόμο κοντά σας.

 

TRAFFIC SIGN RECOGNITION (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ) 

Η εμπρός κάμερα διαβάζει και επεξεργάζεται σήματα κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των πινακίδων ορίου ταχύτητας και τις εμφανίζει στην οθόνη του ψηφιακού πίνακα οργάνων.

 

INTELLIGENT SPEED ASSISTANCE (ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)

Όταν εντοπιστεί το όριο ταχύτητας, το Intelligent Speed Assist προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα του οχήματος στα όρια που υποδεικνύονται.

 

AUTONOMOUS BRAKING WITH PEDESTRIAN RECOGNITION (ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΕΖΩΝ) 

Το νέο Jeep® Compass μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις με οχήματα, εμπόδια και πεζούς χάρη σε ένα σύνολο συστημάτων υποστήριξης οδηγού, όπως το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.  Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει και προειδοποιεί για την παρουσία αυτοκινήτων ή ανθρώπων μπροστά από το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας την εμπρός κάμερα και το εμπρός ραντάρ, εφαρμόζοντας –αν χρειαστεί- αυτόματα τα φρένα.

 

 

DRIVER DROWSY DETECTION (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)

Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να αποτρέψει πιθανά ατυχήματα παρακολουθώντας τη συγκέντρωση του οδηγού. Ένας αισθητήρας ανιχνεύει την κούραση του οδηγού συγκρίνοντας την παρούσα κατάσταση με τα προηγούμενα 7 λεπτά. Εάν η προσοχή πέσει κάτω από το ελάχιστο επίπεδο, στον πίνακα οργάνων θα ανάψει μια προειδοποιητική λυχνία, συνοδευόμενη από μια ηχητική προειδοποίηση, συμβουλεύοντας τον οδηγό να κάνει ένα διάλειμμα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εξωτερικό

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Η επανάσταση ξεκινά με τη θρυλική μάσκα με τις 7 κάθετες γρίλιες, που ανανεώνεται για να αναδείξει το διακριτικό στιλ αυτού του C-SUV. Επιπλέον, πιο ευκρινείς και μοντέρνες γραμμές τονίζουν τη σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα και του περιγράμματος των προβολέων, προσφέροντας στο νέο Compass μια εντονότερη και πιο στιβαρή εμφάνιση.

 

 

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ 

Η εντυπωσιακή νέα σχεδίαση των εμπρός και πίσω προβολέων ενισχύει τις σμιλεμένες γραμμές του ολοκαίνουργιου Jeep® Compass και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμά του. Τα νέα του φώτα προσελκύουν τα βλέμματα και εξασφαλίζουν ότι το όχημά σας δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητο στην κίνηση.

 

ΖΑΝΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Τα νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν και τις μοναδικού σχεδιασμού ζάντες, οι οποίες προσφέρουν στο αυτοκίνητο μια αδιαφιλονίκητη γοητεία. Με αρκετές επιλογές ακόμη και για τα πιο απαιτητικά στιλ, οι ζάντες είναι διαθέσιμες από 16’’ έως 19’’ με διαφορετικά φινιρίσματα που περιλαμβάνουν το γκρι σατινέ ή το γυαλιστερό μαύρο..

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Επιδόσεις

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ

Τα Νέο Jeep® Compass προσφέρει τρεις αποδοτικούς κινητήρες, δύο βενζίνης και ένα ντίζελ, που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές E6D-Final. Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ η έκδοση βενζίνης μπορεί να εξοπλιστεί είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

 

ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 

Τα νέο Jeep® Compass προσφέρει μια σειρά κινητήρων που παρέχουν αποτελεσματική απόδοση στην πόλη και συναρπαστική ισχύ σε οποιοδήποτε έδαφος. Ταυτόχρονα, προσφέρει βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Το Νέο Jeep® Compass εφοδιάζεται με τέσσερις συνολικά κινητήρες, δύο ντίζελ και δύο βενζίνης. Το Jeep® Compass, με δύο κατ' επιλογή διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης, μεταξύ αυτών ένα πρωτοπόρο στην κατηγορία του αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εννέα ταχυτήτων για μοντέλα 4x4 ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι ταχυτήτων για 4x2 και 4x4.

 

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 4XE

Κάντε μια βόλτα στο μέλλον. Το νέο Jeep®Compass είναι επίσης διαθέσιμο και με το πρωτοποριακό Plug-in Hybrid σύστημα 4xe.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Νέο Jeep® Compass

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Jeep® Compass
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα Εξοπλισμού