Νέο Jeep® Wrangler 4xe

από € 72.700
Μοντέλα

Σύνοψη

Νέο Jeep® Wrangler 4xe

Υβριδικό
272 HP
4,1 – 3,5 (l/100 km) / 23,9 – 22,1 (kWh/100km)
4
94 - 79 (g/km)
Αυτόματο
*

Λεπτομέρειες

Επιδόσεις

4XE: ΤΟ ΝΕΟ JEEP® 4X4 

Ο εξηλεκτρισμός αυξάνει τις επιδόσεις του νέου Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid: Πιο ισχυρό, πιο αποδοτικό και με ακόμα πιο εντυπωσιακές επιδόσεις.

 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid αντιμετωπίζει τις νέες προκλήσεις της κινητικότητας, διατηρώντας παράλληλα τον ακρογωνιαίο λίθο που το έκανε θρυλικό. Ο συνδυασμός του ηλεκτρικού κινητήρα και του turbo βενζινοκινητήρα προσφέρει έως και 380 HP σε συνδυασμό με ροπή 637 Nm, ακόμη και σε χαμηλές στροφές.

Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ WRANGLER


Η υβριδική εξέλιξη του Wrangler σέβεται την παραδοσιακή απόδοση των Jeep® SUV, βελτιώνοντας την αποδοτικότητά τους. Σε υβριδική λειτουργία, η κατανάλωση και οι εκπομπές μειώνονται σε σύγκριση με τους θερμικούς κινητήρες. Ενώ, όταν βρίσκεστε σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία, μπορείτε να οδηγήσετε περισσότερα από 50 km* πλήρους αυτονομίας και χωρίς παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα.

*αστική κίνηση

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΧΥΣ

Η Plug-in Hybrid κινητικότητα όχι μόνο διατηρεί τις θρυλικές εκτός δρόμου επιδόσεις του Wrangler, αλλά και τις βελτιώνει. Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα, σε συνδυασμό με τον κινητήρα βενζίνης Turbo, μπορεί να προσφέρει τη μέγιστη ροπή ακόμη και σε χαμηλές στροφές, βελτιώνοντας τη βραδυπορεία. Το Wrangler 4xe ξεχωρίζει επίσης για την ικανότητά του να χρησιμοποιεί πλήρως ηλεκτρική τετρακίνηση, ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες.

Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Το ολοκαίνουργιο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid αντιμετωπίζει τις καθημερινές προκλήσεις με τη νέα υβριδική τετρακίνηση 4xe, παρέχοντας έως και 380 HP συνδυασμένης ισχύος και επιτυγχάνοντας επιτάχυνση 0-100 km / h σε 6,4 δευτερόλεπτα.

TRAIL RATED® 

Το ολοκαίνουργιο Plug-in Hybrid Wrangler 4xe σέβεται στο έπακρο την κληρονομιά των SUV εξαιρετικών επιδόσεων που αποτελούν θεμέλιο λίθο της μάρκας Jeep®. Το σήμα Trail Rated® είναι το μόνο σήμα Jeep® που πιστοποιεί ότι το όχημα πέρασε δοκιμές πρόσφυσης σε διάφορα εδάφη (χώμα, χιόνι, νερό, με μεγάλες ή μικρές κλίσεις).

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ PLUG-IN HYBRID

Ο νέος κινητήρας Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ξεχωρίζει για την ευελιξία του.

 

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 

2.0 L turbo κινητήρας βενζίνης 272 HP AT8 

Ο εμπρός τοποθετημένος κινητήρας βενζίνης 2.0l Turbo μπορεί να αποδώσει έως και 272 HP (200 kW) ισχύος. Η μέγιστη ροπή του φτάνει τα 400 Nm.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Ηλεκτρικός κινητήρας 145 HP

Το ολοκαίνουργιο Jeep®Wrangler 4xe Plug-in Hybrid διαθέτει ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης. Τοποθετημένος πριν από το σύστημα μετάδοσης, αυτός ο κινητήρας είναι ικανός να παρέχει μέγιστη ισχύ έως 107 kW (145 HP) με μέγιστη ροπή 245 Nm ακόμη και σε χαμηλές στροφές.

 

*Jeep® Wrangler 4xe Plug-in υβριδική κατανάλωση καυσίμου (l / 100 km): 3,5 - 4,1; Εκπομπές CO2 (g / km): 79-94. Τιμές που εγκρίθηκαν σύμφωνα με τη μέθοδο μέτρησης / συσχέτισης σταθμισμένου κύκλου WLTP, ενημερώθηκε στις 01/01/21. Οι τιμές δίνονται για συγκριτικούς σκοπούς.

ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ 

Τοποθετημένος στα αριστερά του τιμονιού στο νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, ο Επιλογέας Υβρδικής Κίνησης (Hybrid Mode Selector) σας επιτρέπει να επιλέξετε το στυλ οδήγησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ 272HP 4X4

Το Jeep® Wrangler διατίθεται επίσης σε λειτουργία καύσης με έναν ισχυρό βενζινοκινητήρα 2.0L Turbo ικανό να αποδίδει ροπή έως 272 HP και 400 Nm.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid έχει τη δυνατότητα ακόμη και να διασχίσει νερό σε off-road διαδρομές. Χάρη στην προστατευμένη θήκη μπαταριών, μπορείτε να βασιστείτε σε προσπέλαση νερού ύψους έως 762 mm.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ 

Οι υβριδικοί κινητήρες Jeep® Wrangler 4xe Plug-in συνδυάζονται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο βοηθά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης κατά την οδήγηση. Η ευκολία στη χρήση, η υψηλή απόκριση και η ομαλότερη οδήγηση το καθιστούν ιδανικό για κάθε έδαφος.

 

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗΣ 

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ταιριάζει στους πιο δυναμικούς και περιπετειώδεις τρόπους ζωής. Με την ενσωμάτωση του πίσω κοτσαδόρου (μέσω Mopar), μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μια ποικιλία από ρυμουλκούμενα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια και Προστασία

SELEC-SPEED CONTROL

Ο συνδυασμός των συστημάτων Hill-ascent Control και Hill-Descent Control δημιουργεί το Selec-Speed Control. Είναι το σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει στον οδηγό να διατηρεί σταθερή ταχύτητα όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει σε λόφους, σε βραχώδες και τραχύ έδαφος, και σε πολλούς άλλους τύπους εκτός δρόμου διαδρομών χαμηλής ταχύτητας. Με αυτό το χαρακτηριστικό, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) μπορεί να ελέγξει τη ροπή του κινητήρα και την πίεση των φρένων, διατηρώντας παράλληλα την προκαθορισμένη ταχύτητα κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.

 

ADAPTIVE CRUISE CONTROL 

Το νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid μπορεί να εξοπλιστεί με Adaptive Cruise Control με ενσωματωμένο Full Stop. Αυτό το σύστημα σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ταχύτητα του οχήματος μέσω του Cruise Control και ταυτόχρονα να διατηρήσετε μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Επιπλέον, με τη λειτουργία Full Stop, το όχημα σταματά εάν εντοπιστεί επικείμενος κίνδυνος.

 

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

Το Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid μπορεί ανεξάρτητα να παρακολουθεί την ταχύτητα ή την απόσταση άλλων οχημάτων γύρω, ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες, χάρη στους διάφορους αισθητήρες και τα συστήματα ασφαλείας του.

 

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ

Το νέο σύστημα Full LED του Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ανιχνεύει τα διερχόμενα οχήματα και προσαρμόζει τη φωτεινή δέσμη των προβολέων για να αποφευχθεί η δημιουργία προβλήματος στους οδηγούς των οχημάτων αυτών.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Τεχνολογία

E-COASTING

Το μοναδικό σύστημα E-Coasting επιτρέπει στο νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid να φορτίζεται ενώ το οδηγείτε. Αυτή η νέα τεχνολογία, όποτε είναι ενεργή, βελτιστοποιεί την αρνητική ροπή που παράγεται κατά το φρενάρισμα του κινητήρα για τη φόρτιση της μπαταρίας.

ΟΘΟΝΗ 7’’ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΓΑΝΩΝ

Ο πίνακας οργάνων του Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid διαθέτει μια νέα οθόνη TFT 7 ”, προσαρμόσιμη με περισσότερους από 100 διαφορετικούς τρόπους για να διαβάζετε εύκολα και διαισθητικά πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, τη μέγιστη αυτονομία, την πίεση των ελαστικών και πολλά άλλα.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 

Το νέο Jeep®Wrangler 4xe Plug-in Hybrid σας επιτρέπει να συνδέσετε το smartphone σας με ασφάλεια και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην οδήγηση.

ANDROID AUTO™

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ενσωματώνει τις νέες λειτουργίες Android Auto ™ στο σύστημα infotainment Uconnect™. Παρέχει εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως οι Χάρτες Google και η Μουσική YouTube μέσω της οθόνης αφής ή των χειριστηρίων του τιμονιού.

 

*Tα Android Auto, Google Play και λοιπά σήματα ανήκουν στην Google Inc.

APPLE CARPLAY

Με το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι στο smartphone σας χωρίς να αποσπάται η προσοχή κατά την οδήγηση. Το σύστημα infotainment Uconnect ™ ενσωματώνει νέες ασύρματες λειτουργίες όπως το Apple CarPlay®. Επιτρέπει στους χρήστες iPhone να έχουν πρόσβαση στους Χάρτες Apple, τα μηνύματα, το τηλέφωνο και τη Μουσική Apple μέσω φωνητικών εντολών Siri ή της οθόνης αφής του ραδιοφώνου.

*Τα CarPlay, iPhone και Siri είναι εμπορικά σήματα της Apple.

ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Ο ελιγμός γίνεται ακόμα πιο εύκολος χάρη στις εμπρός και πίσω τοποθετημένες κάμερες του νέου Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid. Η ύπαρξη των καμερών διευκολύνει την οδήγηση ακόμα και με την ύπαρξη τυφλών σημείων και εμποδίων, επιτρέποντας γρήγορους και εύκολους ελιγμούς.

PREMIUM ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ALPINE® 

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ενισχύει την ποιότητα του ήχου με το ηχοσύστημα Alpine® Premium. Εξοπλισμένο με ενισχυτή 12 καναλιών, 552 watt, εννέα ηχεία, συμπεριλαμβανομένου του πίσω subwoofer, είναι ένα ηχοσύστημα που προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εξωτερικό

ΘΡΥΛΙΚΟ ΣΤΥΛ

Τα αποκλειστικά σήματα 4xe, αυτοκόλλητα με μπλε λεπτομέρειες, νέος σχεδιασμός τιμονιού και premium φινίρισμα ενισχύουν περαιτέρω τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του νέου Wrangler Plug-in Hybrid 4xe.

 

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 4XE

Η φύση του Jeep® Wrangler δεν αλλάζει, αλλά εξελίσσεται και γίνεται μέρος του κόσμου 4xe με μοναδικές και αδιαμφισβήτητες στυλιστικές λεπτομέρειες.

 

ΜΙΑ OPEN-AIR ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid διατηρεί το πνεύμα της περιπέτειας και είναι έτοιμο για νέες υπαίθριες εμπειρίες.

ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Το Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Wrangler, όπως το εύκολα αναδιπλούμενο παρμπρίζ. Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, μπορείτε να το χαμηλώσετε ακόμα πιο εύκολα με λιγότερες βίδες.


 

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΟΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ 


Σκληρή οροφή, μαλακή οροφή, χωρίς οροφή ή με την αποκλειστική Sky One-Touch™ ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή. Με όλες τις πόρτες ή καθόλου πόρτες. Στο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid μπορείτε να απολαύσετε μια πραγματική open-air εμπειρία χάρη στις διάφορες διαθέσιμες διαμορφώσεις. Το μοναδικό σύστημα μεντεσέδων διαφόρων μηκών έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει κάθε μέρος της αφαίρεσης.

 

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΡΟΧΩΝ

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid διαθέτει συγκεκριμένους τροχούς έτοιμους να προσαρμοστούν στις προκλήσεις της πόλης ή σε ανεξερεύνητα μονοπάτια. Το Rubicon διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό ελαστικά εκτός δρόμου 32’’ και τροχούς 17", ενώ η έκδοση Sahara έχει ζάντες αλουμινίου 18’’ με φινίρισμα Tech Grey για πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εσωτερικό

Η ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ  WRANGLER

Το εσωτερικό του νέου Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid ξεχωρίζει για την χωρητικότητα φόρτωσης, την άνεση και ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων επιλογών ταπετσαρίας, ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη.

 

ΤΟ ΣΤΥΛ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ

Μέσα στο νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, κάθε ταξίδι μετατρέπεται σε μια εξαιρετική περιπέτεια. Θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα και τιμόνι, υλικό σατινέ-φινιρίσματος, εργονομικά χειριστήρια, αυξημένος χώρος για τα πόδια των επιβατών, άνετα υποβραχιόνια και άφθονος χώρος αποθήκευσης για άνεση και ζωηρή διάθεση ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο δύσκολων προκλήσεων.

OPEN AIR

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να ζήσετε την εμπειρία open air. Επιλέξτε είτε τη σκληρή οροφή Freedom Top® με αφαιρούμενα πάνελ ή τη μαλακή οροφή Sunrider® για εκπληκτική θέα.

 

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Στιβαρό, ευέλικτο και με μεγάλη χωρητικότητα 533 λίτρων σε διαμόρφωση 5 θέσεων. Το νέο Wrangler 4xe Plug-in Hybrid προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας και σας συνοδεύει στην πόλη ή σε περιπέτειες εκτός δρόμου.

 

 

ΠΛΕΝΟΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 

Το νέο Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid μπορεί να πλυθεί πλήρως, καθώς διαθέτει ειδικές θύρες αποστράγγισης που επιτρέπουν τη ροή του νερού προς τα έξω.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

Νέο Jeep® Wrangler 4xe

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το Νέο σας Jeep® Wrangler 4xe
Δοκιμή
Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; Δοκιμάστε το νέο σας αυτοκίνητο πριν το αγοράσετε.
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα Εξοπλισμού